Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luua metsanduskool kutsub taimekaitse täienduskoolitusele

Koolitus on mõeldud juba taimekaitsetunnistust omavatele professionaalsetele taimekaitsevahendite kasutajatele, kes soovivad taimekaitsetunnistust pikendada.

Vastavalt kehtivatele õigusaktidele peab taimekaitsetunnistus olema nii neil, kes taimekaitsevahendeid kasutavad kui ka neil, kes tegelevad taimekaitsevahendite ostu-müügiga.

Kaheksa tundi kestval koolitusel käsitletakse kõiki olulisemaid taimekaitsevahendite käitlemise ja kasutamisega seotud teemasid, sellele järgneb kahetunnine eksam. Koolituse viib läbi Scandagra Eesti AS nõustaja-agronoom Tiiu Annuk.

Taimekaitse täiendkoolitus toimub 15. jaanuaril Luua metsanduskoolis, 22. jaanuaril ning 12. veebruaril samuti Saaremaal (Kõljala külaseltsi ruumides). Koolituse maksumus on 40 eurot, lähemat infot koolituste kohta saab http://luua.kovtp.ee/koolituskalender

Eelregistreerimine koolitustele meilil [email protected] või telefonidel  776 2115, 5770 5674 (Pille Ligi).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960