Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Dotnuvos Projektai avas uue esinduse

Fotod: Dotnuvos Projektai avas uue esinduse
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Põllumajandustehnika ja seemnete müüja Dotnuvos Projektai avas möödunud reedel Viljandis uue esinduse. Lisaks vastavatud keskusele on ettevõttel veel esindused Tallinnas, Tartus ja Rakveres.

Kõiki külalisi tervitades lausus Dotnuvos Projektai juhataja Toomas Kulu, et tal on hea meel, et nende firmat on usaldatud, nii põllumeeste kui ka kõikide koostööpartnerite, poolt. Tema sõnul sujus uue keskuse ehitus väga hästi. „Sama tähtsad, kui firmale on töötajad, on ka kliendid. Ajad ei ole praegu kerged, nii nagu läheb põllumeestel, nii läheb ka meil. Selge on see, et müügid ei ole enam nii suured kui need olid 2013. aastal, aga sellele vaatamata otsustasime siia uue keskuse ehitada, et olla teile toeks nii uute masinate soetamisel, varuosade müügil, remondil ja hooldusel ja erinevate põllumajandustarvikute ning seemnete müügil. Kõik hädavajalik on kohapeal olemas,“ sõnas uut keskust avades Kulu.

Uus esindus paikneb Viljandi äärelinnas, Tallinna tn. 105 aadressil. „Ruume me rendime aga et need muuta traktoriesinduse jaoks sobivateks, näiteks tegime suuremad uksed, siis tuli meil siia investeerida 20 000 euro kandis. Nüüd on meil siin mugav kontori – ja müügipind pea 250 ruutmeetril ja teist samapalju on lao ja töökoja tarbeks,“ tutvustas uue esinduse võimalusi Kulu. „Viljandi osakonnas töötab meil kuus inimest, neli inimest on pidevalt kohapeal ja kaks on hooldusmehed, kes liiguvad siis Viljandi ja Pärnumaal ringi. Kokku on Dotnuvos Projektai Eesti meeskonnas 42 inimest.“Edasiste plaanide kohta lausus Kulu, et lähiajal nad väga suuri plaane ei pea. „Üritame oma igapäevase tegevusega põllumeestele abiks olla ja valmistume Maamessiks. Demopäevi korraldame ka kindlasti sel kevadel-suvel veel, seda siis kõigi soovijate juures nende ettevõtetes kohapeal.“Uue keskuse esimese traktori võtmed sai avamispäeval kätte Rakvere Farmide esindaja.

HEA TEADA

AS Dotnuvos Projektai on Leedu firma UAB Dotnuvos Projektai tütarfirma Eestis. Firmal UAB Dotnuvos Projektai on baltikumis kokku üle 240 töötaja.  UAB Dotnuvos Projektai omakorda kuulub Leedu börsil noteeritud Linas Agro ettevõtete gruppi, kus on 38 firmat kokku üle 2200 töötajaga ning grupi aastakäive on üle 570 miljoni euro.Eestis esindatakse kaubamärke Case IH, Kverneland, Jeantil, Schäffer, Güstrower, Wielton, Agrifac.  

Dotnuvos Projektai avas uue esinduse Viljandis
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751