15. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa nisuturu olukord paraneb järgmisel hooajal

Euroopa nisuturu olukord paraneb järgmisel hooajal
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Nädala börsiuudised: Strategie Grains: Euroopa nisu ülepakkumine lõpeb järgmisel hooajal; kas Euroopa nisuhinnad hakkavad lõpuks tõusma?; Euroopas on rapsiseemnete puudus; La Nina esinemise tõenäosus on kasvamas; bensiini hind tõuseb robinal; kakao hinnatõus peatus.

Strategie Grains: Euroopa nisu ülepakkumine lõpeb järgmisel hooajal

Kas hinnad hakkavad lõpuks tõusma?

Pariisi toidunisu hind

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Euroopas on rapsiseemnete puudus

Rapsiseemnete hind

Rapsiseemnete hind
Foto: Äripäev AS

La Nina esinemise tõenäosus on kasvamas

Kakao hinnatõus peatus

Kakao hind

Kakao hind
Foto: Äripäev AS

Bensiini hind tõuseb robinal

Rotterdami 95 bensiini hind

Rotterdam 95 bensiin
Foto: Äripäev AS

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960