Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Läti taimeparaadil eelkõige kodumaine kaup

Fotod: Läti taimeparaadil eelkõige kodumaine kaup
Foto: Rein Sander
Möödunud nädalavahetusel toimus Lätis, Siguldas, järjekorras juba 13nes taimeparaad. Tegu on näitus-laadaga, kus võimalik soetada suures valikus Lätis kasvatatud istikuid.

Laadal toimus haruldaste ja ebatavaliste kujudega istikute oksjon. Messialale oli kujundatud näidisaed ja anti ka konsultatsioone aiandusteemadel. Lisaks pakuti erinevat aiatehnikat, käsitöökaupu ja palju erinevat meelelahutust.

Sigulda suur taimelaat
Foto: Rein Sander
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960