Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Bednar külviku demopäev Väätsa Agro põllul

Fotod: Bednar külviku demopäev Väätsa Agro põllul
Foto: Stokker Agri
4. mail toimus Väätsa Agro põllul uue Bednari külvik Omega OO 4000 Ferti demopäev. Külvik on järelveetav, seeme + väetis, töölaiusega 4 m. Külviku ees oli traktor Kubota M7171.

Külviku kirjeldus:

-          kahekettalised ketasseemendid viljale;-          kahekettalised seemendid väetisele;-          hüdrauliliselt reguleeritav seemendite surve;-          viljaseemenditel sügavusratas paraleelliigendiga;-          külvisekasti maht kokku 4000 liitrit;-          külvisekastil kate, redel ja seisuplatvorm;-          ette-taha nihutatud ratastega pakkerrull rehvidega 425/55R17;-          väljakülviapataadid roostevabast terasest korpusega;-          ajam elektriline;-          ISOBUS juhtimine;-          normi määramise komplekt (kogumiskott ja kaal);-          eesmine mullaharimissektsioon sakiliste ketastega;-          ketastel kummileevenditega kivikaitse;-          mass 6700...7500 kg;-          võimsustarve 130 ... 180 hj;-          toode on valmistatud Tšehhis  ja garantii 1 aasta.  Stokker Agri OÜ müügijuhi Andres Suitso sõnul on külvikul soodne hind ja seda on väga lihtne kasutada. Kõiki, kel asja vastu huvi, kutsus ta aga järgmisele demopäevale, 18. mail, Lõuna-Eestis Matsi krossiraja lähistele.

Stokkeri demopäev Väätsa Agros
Foto: Stokker Agri
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960