1. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Jäneda Talupäevad

Suur fotogalerii: Jäneda Talupäevad
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Möödunud nädalavahetusel toimusid Jänedal traditsioonilised, juba 25-ndad, Eesti talupäevad. Talupäevade korraldajateks oli Eestimaa Talupidajate Keskliit ja Jäneda Mõis OÜ.

Jäneda Talupäevade raames valiti ka parimad talud.

” võitja.Lisaks selgus „Parim talutoit 2016

Parim lihatoode 2016 – Küülikuliha konserv (Palvemaja Talu);Parim pagaritoode 2016 – Kaarli seemnekrõps (Kaarli Talu);Parim piimatoode 2016 – Pajumäe mahekeefir (Pajumäe Talu);Parim keedis 2016 – Saaremaa Kadakasiirup (Orbu Talu);Parim tervisetoode 2016- Külmpressitud Tudraõli (Karmeli Talu);Parim maius 2016 – Minna Marmelaad “Mustikas” (Minna Sahver);Parim jook 2016 – Naturaalne astelpajusiirup (Villagu Talu).

Jäneda Talupäevad
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960