Maaülikooli populaarseim õppekava on toiduainete tehnoloogia

Maaülikooli populaarseim õppekava on toiduainete t
Maaülikooli populaarseim õppekava on toiduainete tehnoloogia

Eesti Maaülikooli bakalaureuse- ja magistriõppesse laekus sisseastumisperiooidl 3200 avaldust.

Enim soovijaid on toiduainete tehnoloogia õppekavale (9 avaldust kohale), järgnevad keskkonnakaitse (8,28) ja loodusturism (7,95). Pingereas järgnevad veterinaarmeditsiin ning maamajanduslik ettevõtlus ja finantsjuhtimine.

 

Magistriõppekavadest on populaarseim majandusarvestus ja finantsjuhtimine, kus ühele kohale kandideerib enam kui 3 soovijat ning sellele järgnevad maastikukaitse ja hoolduse ning loodusturismi õppekavad. Doktoriõppesse saab avaldusi esitada veel kuni 15. augustini.

 

Eesti Maaülikooli õppeprorektor Paavo Kaimre sõnul oli sisseastumisavalduste hulk ning populaarseimate õppekavade pingerida ootuspärane. “Eesti Maaülikool seisab selle eest, et nii täna kui tulevikus oleksid Eestis kõrgharitud ning praktiliste oskustega biomajanduse eestvedajad. Meie erialadele õppima asuvad noored saavad rahvusvaheliselt tunnustatud hariduse oma ala parimate teadlaste ja õppejõudude käe all”.

Kaimre sõnul oli sel aastal erakordselt kõrge huvi ka inglisekeelse veterinaariaõppe vastu, kuhu laekus eelmisest aastast 50% enam avaldusi. „Sooviavalduste suurem hulk ning avalduste laekumine 12 erinevast riigist näitab meie loomaarstiõppe head rahvusvahelist taset“.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised