Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: Eesti künnimeistrivõistlus Kehtnas

Fotod: Eesti künnimeistrivõistlus Kehtnas
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Täna ja homme toimuvad, Kehtnas Raplamaal, Eesti künnimeistrivõistlused. Eesti meistri tiitlile võistlevad tavaatrade klassis 4 võistlejat ja pöördatrade klassis 3. Kes esindab Eestit järgmisel aastal Keenias toimuval MMil selgub homseks.

Täna selgus ka parim VIP-kündja, kelleks osutus Aasta Põllumehe tiitliga pärjatud, Eesti Põllumeeste Keskliidu president, Kõljala POÜ juht Tõnu Post. „Mina künnan esimest korda, olen muidugi traktoriga sõitnud aga künda pole kunagi olnud tarvis,“ lausus Post, kelle künnivaod olid sirged, tasased ja ühtlased nagu ikka päris põllumehel.

VIP künnil osalesid edukalt veel maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, Kehtna vallavanem Indrek Kullam, ajakirjanik ja saatejuht Jüri Aarma, majandusajakirjanik Peeter Raidla, laulja Mait Maltis, kirjanik Kati Saara Vatmann, laulja Brigita Murutar ja jalgpallur Marek Lemsalu, kelle künnivagu oli silmatorkavalt kena keeruga.Võistlejaid hindasid kohtunikena Madis Ajaots ja Jaak Läänemets. Võistluseid kommenteeris Venno Loosaar.

Eesti künnimeistrivõistlus Kehtnas
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960