Suur fotogalerii: Eesti künnimeistri­võistlus Kehtnas

Fotod: Eesti künnimeistrivõistlus Kehtnas
Fotod: Eesti künnimeistrivõistlus Kehtnas

Täna ja homme toimuvad, Kehtnas Raplamaal, Eesti künnimeistrivõistlused. Eesti meistri tiitlile võistlevad tavaatrade klassis 4 võistlejat ja pöördatrade klassis 3. Kes esindab Eestit järgmisel aastal Keenias toimuval MMil selgub homseks.

Täna selgus ka parim VIP-kündja, kelleks osutus Aasta Põllumehe tiitliga pärjatud, Eesti Põllumeeste Keskliidu president, Kõljala POÜ juht Tõnu Post. „Mina künnan esimest korda, olen muidugi traktoriga sõitnud aga künda pole kunagi olnud tarvis,“ lausus Post, kelle künnivaod olid sirged, tasased ja ühtlased nagu ikka päris põllumehel.

VIP künnil osalesid edukalt veel maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, Kehtna vallavanem Indrek Kullam, ajakirjanik ja saatejuht Jüri Aarma, majandusajakirjanik Peeter Raidla, laulja Mait Maltis, kirjanik Kati Saara Vatmann, laulja Brigita Murutar ja jalgpallur Marek Lemsalu, kelle künnivagu oli silmatorkavalt kena keeruga.

Võistlejaid hindasid kohtunikena Madis Ajaots ja Jaak Läänemets. Võistluseid kommenteeris Venno Loosaar.

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised