Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on tänavused parimad põllumajandustootjad?

Kes on tänavused parimad põllumajandustootjad?
Foto: Reuters/Scanpix
Novembri kuus ilmub traditsiooniliselt Äripäeva Põllumajandustootjate TOP - nii ka sel aastal. Tänavuse TOPi 116 firmat on kõik teada-tuntud tegijad.

TOPi esimese kümne seas on 2 köögiviljakasvatajat, üks linnukasvataja, üks seakasvataja, 3 teraviljakasvatajat ning ka 4 piimatootjat on jõudnud esikümne hulka. Üldse oli tänavuses edetabelis 116st ettevõttest 68 piimatootjat ja ka 12 seakasvatajat, kuigi pidevalt räägitakse just nende kahe sektori raskustest.

Kogukäive vähenes

Vaata TOPi esikümmet
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Üks ja sama metoodika juba aastaid

Kuidas käib valdkonna TOPi koostamine? 

Pingerea koostamine: 

Kui ettevõtte puudub TOPist: 

Vaata kogu edetabelit Äripäeva Põllumajanduse novembrikuu erilehest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960