Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Oilseeds Trade infopäevad

Fotod: Oilseeds Trade infopäevad
Veebruari esimestel päevadel toimusid Paide Kultuurikeskuses ning Tartus Ahhaa teaduskeskuses Oilseeds'i Põllumajanduslikud infopäevad. Kahe päeva jooksul külastas üritust ligi 400 inimest.

Mõlemal infopäeval räägiti hetkeolukorrast seemne-, vilja- ja väetiseturul, Amazone, Krone ning Deutz-Fahr uudistoodetest, interaktiivsest põlluraamatust ning anti nõu väetamise, hernekasvatamise ja kahjurite tõrjumise osas...

Infopäevade ettekanded leiad SIIT

Kui Sul ei olnud võimalust osaleda Oilseedsi infopäevadel või sooviksid veel mõnda ettekannet üle kuulata, siis nüüd on võimalus kõik infopäevade esitlused täies mahus järele vaadata SIIT

Oilseeds I põllumajandustehnika infopäevad toimuvad:

SIIT

PANE TÄHELE!

Paides toimunud infopäeval jagas hernekasvatussoovitusi Helgi & Pojad OÜ juht Mihkel Vainula ja hernekahjuritest rääkis Katrin Jõgar Maaülikoolist. Mida nad soovitasid, saad lugeda 16. veebruaril ilmuvast Äripäeva Põllumajanduse erilehest ja meie veebist.

Oilseeds Trade infopäev Paides
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960