17. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Rand plaanib laieneda välismaale

Viru Rand plaanib laieneda välismaale
Foto: Postimees/Scanpix
Kalafirma Viru Rand, mille kasum ja käive tõusid veidi, plaanib sel aastal laieneda välismaale.

Äripäeva infopanka

Töötajate arv vähenes kahe võrra 63-ni. Käive töötaja kohta suurenes 4,7 protsenti 31 754 euroni. Keskmine brutotasu töötaja kohta kasvas 13 protsenti 450,6 euroni kuus.Praegu müüb ettevõte 100 protsenti oma toodetest Eestis. Järgmisel aastal plaanib Viru Rand aga laieneda ka teistesse riikidesse, selgub tegevusaruandest. „2017. aastaks planeerib ettevõte müügituluks 2,1 miljonit eurot, millest 0,9 miljonit eurot moodustaks müük teistesse ELi ja liiduvälistesse riikidesse.“Ettevõtte ainuomanik on Sadat Azimov. 2016. aastal ta ettevõttest dividende ei võtnud.

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751