Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: vaata, mis toimus Maamessi välialas

Suur fotogalerii: vaata, mis toimus Maamessi välialas
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Järjekorras 26. Maamess toimus 19.-21. aprillil Tartus. Messil osales 470 eksponenti kaheksast riigist. Vaata suurt fotogaleriid sellest, mis toimus messi välialal.

„Maamess on aastatega sisult ja mahult kasvanud niivõrd palju, et seda võib kirjeldada ka kui innovatsioonilinnakut - kolmeks päevaks tuuakse Tartu Näituste messikeskusesse ligemale seitsme hektari jagu kaasaegset tehnikat ja tehnoloogiat nii laiast ilmast, kui ka Eesti tootjatelt,“ kirjeldas messi olemust Maamess 2018 projektijuht Margus Kikkul.

Loe lisaks: 

Maamessi parimad palad – põllutehnika

Maamessi parimad palad – metsatehnika

Maamess 2018 - väliala
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960