Autor: Põllumajandus.ee • 11. juuni 2019

EPA võtab ilmet!

Eesti põllumajanduse aastanäitus EPA2019 toob kaheks päevaks Tartusse kokku sektori tipptegijad. Aastanäitus toimub 31. oktoobrist 1. novembrini 2019 Tartus Raadil Eesti Rahva Muuseumi avaratel ja kaasaegsetel pindadel.
Kõik messile!
Foto: Raul_Mee, Äripäev AS

Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele.

EPA2019 on uue põlvkonna väljanäitus, mis ühendab endas ärikülastajale suunatud B2B messi, kõrgel tasemel seminariprogrammi ja meeleoluka lõikuspeo. EPA2019 on hea võimalus põllumeestele teha kokkuvõtteid lõppenud aastast, sõlmida äripartneritega tulevikku vaatavaid kokkuleppeid ja ammutada energiat uueks hooajaks valmistumisel.

EPA2019 keskmes on ettevõtja ja tema vajadused – see on ettevõtjatele suunatud sündmus, mis pakub valdkonna professionaalidele platvormi omavahelisteks kohtumisteks ja mõttevahetusteks.

EPA2019 eksponentide ja külastajate hulgast leiab ettevõtjad biomajandusega seotud erinevatest valdkondadest: põllumajandus, toidutööstus, söödad ja söödalisandid, väetised ja taimekaitse, digitehnoloogiad, põllumajandustehnika ja -masinad, loomakasvatustehnoloogia, veterinaaria, bioenergeetika, metsandus, aiandus, finantseerimine jne.

Tänaseks oma osalemise Eesti Põllumajanduse Aastanäitusel kinnitanud paljud sektori juhtivad ettevõtted nagu näiteks Baltic Agro, Linery, DeLaval, Bohnenkamp, Rapool, Baltic Agro Machinery, Agriland, Agripartner, A.Tammel, Dotnuva Baltic, Konekesko, Intrac Eesti, Balmax, Anu Ait, Alltech Estonia, Scandagra Eesti, Fesma Alu, Teknest, Keskühistu Eramets jne.

PANE TÄHELE!

Kuni juuni lõpuni saab näitusel osalemiseks registreerida soodushinnaga! Registreerimine aastanäitusel osalemiseks kestab vabade pindade olemasolul kuni 5. septembrini, kuid tänaseks on eelbroneeritud juba üle 80% EPA sisepinnast. Siseruumides on vaba pinda veel vaid pisut üle 190 m2. Ettevõtted on usinasti kasutanud võimalust ka ekspositsiooni laiendamiseks Eesti Rahva Muuseumi välipindadele ning aastanäitusel saab näha ka kõige moodsamat tehnikat.

EPA-l osalemise registreerimisvormi ja tingimused leiab aastanäituse kodulehelt.

Palju praktilisi seminare. Kõik EPA eksponendid saavad võimaluse korraldada näituse külastajatele seminare Eesti Rahva Muuseumi kaasaegses konverentsikeskuses. Eksponentide kasutada on kaheksa erineva suurusega seminariruumi ja kaks suuremat konverentsisaali. Ettevõtted on seminaride korraldamise vastu üles näidanud elavat huvi, mistõttu on EPA raames oodata lisaks näitusele ka väga mitmekülgset seminariprogrammi, millest leiavad endale huvipakkuvaid teemasid nii ettevõtete juhid, loomakasvatuse spetsialistid, agronoomid, müügijuhid kui tehnikainimesed. Aastanäituse raames toimub ka kolm suuremat konverentsi – Eesti Aiandusliidu poolt korraldatav Aianduse visioonikonverents ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldatavad Lamba- ja kitsekasvatajate aastakonverents ning konverents Maheturg 2019.

Aastanäituse meediapartner on Põllumajandus.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960