Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 10. oktoober 2019

LEMKEN tuleb turule väetisekülvikutega

Põllumajandustehnika tootjad LEMKEN ja SULKY on alustanud vahetult enne Agritechnica 2019 messi koostööd, mille tulemusel laiendab Euroopa juhtiv põllumajandustehnika tootja LEMKEN alates novembrist oma tooteportfelli ja pakub SULKY väetiselaotureid LEMKENIle omase sinise kujundusega.
Lemken Spica
Foto: Lemken

Tootevalik koosneb kolmest seeriast ja kokku viiest mudelist, mida LEMKENi jaemüügipartnerid asuvad müüma Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Benelux-i riikides, Iirimaal, Ühendkuningriigis ja Poolas.

Turule tuuakse kolm väetisekülviku mudelit - Spica, Tauri ja Polaris.

Lemken Polaris
Foto: Lemken

Uute väetisekülvikute paagi maht on 900–4000 liitrit ja külvikutel on lai valik juhtimisvõimalusi, alates põhiversioonist kuni 100% ISOBUS-ni. Uued väetiselaoturid vastavad kõige rangematele nõudmistele täpsuse ja ökonoomsuse osas. Mugavad seadistusvõimalused tagavad väetise täpse ja säästliku laialilaotamise.

LEMKENi väetiselaoturid on kvaliteetsed tooted, mis täiendavad ettevõtte olemasolevat tootevalikut maaharimisel, külvamisel ja põllukultuuride hooldamisel.

Lemken Tauri
Foto: Lemken

LEMKEN-i ja SULKY-i ühine eesmärk on tugev partnerlus, kus mõlemad osapooled võidavad. LEMKEN suudab uue tootesegmendi abil oma turuosa märkimisväärselt suurendada, SULKY aga annab läbi oma toodete teada, et nende näol on tegu usaldusväärse tootjaga.

SULKY, nagu ka LEMKEN, on pereettevõte, millel on samad väärtused ja eesmärgid. Mõlema ettevõtte äritegevus keskendub uuendusliku tehnoloogia arendamisele, mis on tugevalt kooskõlas põllumeeste vajadustega. „Oleme selle koostöö üle väga õnnelikud ja oleme veendunud, et see võimaldab meil oma kliente veelgi paremini toetada nende tegevuses. Optimaalselt harmoneeritud protsessid alates külvist väetamiseni, peavad tooma põllumeestele selget majanduslikku kasu,“ kommenteeris Nicola Lemken.

TASUB TEADA

LEMKEN on üks juhtivamaid põllumajandusmasinate tootjad Euroopas, kes toodab masinaid professionaalsetele põllumeestele nii mullaharimiseks, külvi ettevalmistamiseks, külviks kui ka taimekaitseks. Tegu on perefirmaga, kus töötab üle 1600 inimese. Lemkeni peakontor asub Alpenis, Alam-Reini piirkonnas Saksamaal. Lemkeni tehas toodab umbes 15 000 masinat aastas koguväärtusega 380 miljonit eurot. Lemkeni adrad omavad ca 40% Saksamaa turust. Ettevõte ekspordib 77% oma toodangust. Eestis müüb LEMKENI tooteid Konekesko Eesti AS.

SULKY-Burel annab tööd 250 töötajale ja on spetsialiseerunud samuti põllumajandustehnika arendamisele, tootmisele ja müümisele maaharimis-, külvamis- ja väetamissegmentides. SULKY loodi 1936. aastal ja selle peakontor asub Prantsusmaal Chateaubourg-is.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105