Autor: Põllumajandus.ee • 7. november 2019

YARA kutsub piirkondlikele seminaridele

Taimede toitumine on keeruline teema, millest annab vestlusi pidada tunde. Seekordsed YARA seminarid käsitlevad teravilja- ja rapsikasvatust. Novembris on veel tulemas kaks seminari: Lääne-Virumaal ja Kesk-Eestis.
Yara seminarid käsitlevad teravilja- ja rapsi kasvatust.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Seminaril räägitakse teravilja ja rapsi toitainete vajadusest, samal ajal tuues juurde näiteid põldkatsete tulemustest Eestis, Baltikumis ja mujal. Igale seminaripäevale oodatakse hommikukohvi jooma alates kella 9st, seminar algab kell 10 ning päev lõppeb hilise lõunasöögiga 14.30 paiku.

19. novembril toimub seminar Rakvere Aqva SPAs ja viimane seminaripäev leiab aset 28. novembril Koigi mõisas Järvamaal. See asukoht on sümboolne lõpetamaks YARA seminaride kava sellepoolest, et Koigi mõisas on haridust juba aastasadu au sees hoitud ning seal tegutseb ka tänasel päeval mõisakool. Ka YARA seminaride eesmärk on ju jagada uus teadmisi ning ka ise pidevalt targemaks saada.

Kuna kohtade arv igal seminaril on piiratud, siis palutakse kindlasti eelnevalt registreerida SIIN.

Väetamine on üks taimekasvatuse keerulisemaid valdkondi. Nii nagu inimesed toituvad selleks, et elus püsida, kasvada, areneda, teevad seda ka taimed. Inimkond on oma toidulaua suhtes üha teadlikum ja teeb enda heaolust lähtudes paremaid valikuid. Põllumajandusega on inimese toidulaual kõige otsesem seos üldse.

Yara eesmärk on pakkuda põllumajandustootjale teadlikumaid ja paremaid lahendusi, millega suurendada saaki ning selle kvaliteeti. Anname oma panuse toidu tootjate töösse - kasumlikkust ja efektiivsust tõstes, kuid keskkonda ja loodusvarasid säästes.

Seminaride toimumisajad ja piirkonnad

19. november - Lääne-Virumaa

Asukoht Rakvere Aqva SPA.

28. november - Kesk-Eesti

Asukoht Koigi mõis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960