Autor: Põllumajandus.ee • 13. november 2019

30 maheettevõtet ühiselt Skandinaavia suurimal mahemessil

30 Eesti maheettevõtet teevad ajalugu ning Eesti mahemajanduse suuremaks ja nähtavamaks kui see kunagi varem võimalik on olnud.
Mess <a href="https://www.ecolifeshow.com/" target="_blank">Natural Health &amp; Beauty Scandinavia</a>.
Foto: Ecolifeshow.com

Eesti maheettevõtted toidutootjatest looduskosmeetika ettevõteteni tutvustavad Skandinaavia suurimal mahe- ja looduskosmeetika messil Malmös oma mahetooteid – alates mahemunadest kuni vetikate ja looduskosmeetika toodeteni välja.

Malmös leiab aset Skandinaavia juhtiv naturaalse kosmeetika ja jätkusuutliku elustiili mess Natural Health & Beauty Scandinavia ning mahetoitude ja -jookide mess Nordic Organic Food Fair. Tegemist on B2B üritusega ostujuhtidele, kes otsivad parimaid partnereid toodete kaubandusvõrkudesse sisseostmiseks.

Eesti ettevõtjad saavad Malmö messil tutvuda Rootsi turu juhtivate tarnijatega, sealhulgas Põhjamaade parimate pakkumiste, rahvusvaheliste kaubamärkide ja uute põnevate mahevaldkonna idufirmadega.

Malmö messil osaleb 17 Organic Estonia liiget: BugBox OÜ, OÜ Tõrvaaugu Mahe talu, Furcella OÜ, Kasevetekohin OÜ, LoondSPA OÜ, Ervita Marjakasvatuse OÜ, Saidafarm OÜ, Green Valley Ventures OÜ, Aesti Skincare OÜ, Magusameistrid OÜ, Nurme Looduskosmeetika OÜ, Must Küüslauk OÜ, Chaga OÜ, Sirloin OÜ, Rõngu Mahl, Moe OÜ ja Numami OÜ. Lisaks ka Alliku Mahetalu OÜ, Estko AS, Green Bite OÜ, Grouseberry OÜ, Mahemuna OÜ, Mathugo OÜ, Matsimoka OÜ, Nordic Seaweed Solutions OÜ/Numami OÜ, Nordic Organic OÜ/Allew Magusameister, Puljong OÜ/FS Goods, Rabafarm OÜ/Pajuvitsa talu, Vetik OÜ, Õun Drinks OÜ ja Eesti Maaülikooli Polli Aiandusuuringute Keskus.

Koostöös Eesti Suursaatkonnaga Kopenhaagenis saab messi raames toimuma ka Eesti äriseminar, hõlbustamaks Eesti ettevõtete kontakte Euroopa sisseostjate ja ostujuhtidega. Messile eelneval päeval on kavas külastused kohalikesse ettevõtetesse.

Eesti 30 ettevõtte messikülastus ja messi raames toimuv Eesti äriseminar saab teoks koostööna, kuhu panustavad Maaeluministeerium, Eesti Suursaatkond Kopenhaagenis, Eesti Suursaatkond Stockholmis, Tartu Ärinõuandla ja Organic Estonia MTÜ. Projekti eestvedaja on Organic Estonia.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960