Autor: Põllumajandus.ee • 28. november 2019

CLAAS pälvis mitu Aasta Masin 2020 auhinda

CLAAS pälvis Hannoveris Agritechnica messil kokku kolm Aasta Masin 2020 auhinda, sealhulgas DataConnecti ühendprojekti eest, mis viidi läbi koos 365FarmNeti, CNH Industriali ja John Deere'iga.
DataConnect on 365FarmNet, CLAAS, John Deere ja CNH Industrialiga koostöös loodud liides.
Foto: CLAAS

Võidud toonud masinad olid:

LEXION 8000/7000 on Aasta Masin 2020 kombainide kategoorias

Uus APS SYNFLOW HYBRID viljapeksusüsteem on LEXION 8000 ja 7000 kombainide süda. Kombainide mootori võimsus kuni 790 hj / 581 kW paigutab uued mudelid uude jõudlusklassi. Intuitiivne juhtimiskontseptsioon ja uus kabiin tagavad erakordselt kõrge kasutusmugavuse. DYNAMIC POWER reguleerib mootori väljundvõimsust vastavalt töötingimustele ja tagab suurepärase kütusesäästlikkuse.

<strong >LEXION 8000/7000</strong>
Foto: CLAAS

JAGUAR 900 seeria esimesel kohal söödakombainide kategoorias

JAGUAR 990 tõstab 900-seeria mudeli maksimaalse mootorivõimsuse 925 hobujõuni (680 kW). CEMOS AUTO PERFORMANCE abil hoiab JAGUAR seatud kiiruse konstantsena ja reguleerib mootori võimsust ja sõidukiirust vastavalt saagi massile. Saagi massi suurenedes suurendatakse kõigepealt mootori võimsust ja seejärel vähendatakse sõidukiirust. Kui saagi mass on väiksem, vähendatakse mootori võimsust automaatselt. See hoiab mootori pöörlemiskiiruse konstantsena ja välistab koormuse järsu muutumise. Selle tulemuseks on ühtlane viljavoog, suur töökindlus ja väiksem kütusekulu.

<strong >JAGUAR 900 seeria esimesel kohal söödakombainide kategoorias.</strong>
Foto: CLAAS

DataConnect veenis ekspertidest koosnevat žüriid

DataConnect on 365FarmNet, CLAAS, John Deere ja CNH Industrialiga koostöös loodud liides. Selle abil on esmakordselt võimalik vahetada masinaandmeid erinevate tootjate veebiportaalide vahel ja see võimaldab kasutajal jälgida oma masinapargi teavet enda valitud süsteemis. Varem oli vaja selleks palju rohkem vaeva näha. Liides on avatud uutele osalejatele.

LOE LISAKS:

Fotod: maailma suurim põllumajandusmess Agritechnica 2019

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960