Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 18. veebruar 2020

Amazone loob Eestisse uue ühisettevõtte

Amazonen-Werke tõhustab oma tegevust Eestis veelgi. Selleks loodi veebruari alguses firma Jatiina OÜ.
Amazone loob Eestisse uue ühisettevõtte.
Foto: Amazone

Tegemist on ühisettevõttega, kus lisaks Amazone-Werke´le on osanikeks eestlastest juhatuse liikmed Jaanus Põldmaa ja Tõnis Põldmaa, kellel on Amazone põllumajandustehnika pikaajaline müügikogemus ning kes teavad põhjalikult Eesti tehnikaturgu ja -kliente.

„Amazone tehas leidis, et Eesti turul võiks olla veel üks tema tooteid müüv ja hooldav firma ning kuna ettevõte nimega Jatiina OÜ oli vaba ja samas nii tehasele endale, kui ka klientidele juba varasemast ajast tuntud, sooviti valida just see nimi,“ vastas Jatiina OÜ juhatuse liige Jaanus Põldmaa küsimusele miks just selline firma nimi sai valitud.

Ettevõtja sõnul soovib põllutehnikat tootev Amazone tehas uue firma loomisega oma toodete pakkumist veelgi intensiivistada ning leiab, et ju kliendid ise otsustavad kelle käest tehnikat ostavad.

Ettevõte hakkab paiknema Põhara külas Pärnumaal. „Pakume kogu Amazone tehaste toodangut. Hetkel saab olema peamine asukoht Pärnumaal Põhara külas, aga kindlasti loome ka esinduse Tartusse kuhu on koondunud enamus põllumajandustehnika müüjaid. Varuosi saab samuti esialgu Pärnust, aga tulevikus ka Tartust. Varuosade müügiga loodame alustada hiljemalt märtsi alguses,“ rääkis Põldmaa ja lisas, et vastloodud firma meeskonnas on juba tööl ka kolm hooldemeest.

Jaanus Põldmaa lisas, et Eesti turul jääb tegutsema ka Oilseeds Tehnika OÜ, kes senini Amazone tehnikat on müünud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960