Autor: Põllumajandus.ee • 28. aprill 2020

Tetra Laval Group toetab Kuressaare haiglat

Tetra Laval Group annetab COVID-19 mõju leevendamise toetuseks Kuressaare haiglale 10 000 eurot.
Tetra Laval Group annetab COVID-19 mõju leevendamise toetuseks Kuressaare haiglale 10 000 eurot.
Foto: Pixabay

Ülemaailmne COVID-19 haiguspuhang on meie igapäevaellu toonud enneolematuid katsumusi, mistõttu oleme suures mures kõigi pandeemia tõttu kannatavate inimeste pärast. Soovides anda oma panuse riigi ühisesse toimetulekusse selle kriisiga, annetavad Tetra Pak, Sidel ja DeLaval üheskoos 10 000 eurot Kuressaare Haiglale tervishoiusüsteemi abistamiseks ja COVID-19 mõju leevendamise abinõude toetuseks Saaremaal.

Annetus on mõeldud:

- COVID-19 vastase arstiabi jaoks

- piirkonna hooldekodude toetamiseks

See on osa Tetra Lavali kontserni 10 miljoni eurosest annetusest COVID-19 mõju leevendamise toetamiseks. Loe selle kohta SIIT.

Me oleme täielikult pühendunud riigi katkematute toiduvarude tagamises osalemisele, tegemata järeleandmisi tervise- ja ohutusnõuetes, mida järgime nii oma töötajate kui ka kõigi meie tegevusega seotud isikute korral. Oleme tõeliselt tänulikud oma töötajate, klientide ja partnerite järjekindla panuse eest praegusel raskel ajal. Lubame valitsusele, majandusharule ja kogukondadele täielikku tuge selle erakorralise olukorraga toimetulemiseks.

TASUB TEADA

Tetra Pak on toiduainete töötlemise ja pakendamise lahendusi pakkuva ettevõttena maailmas esirinnas. Tihedas koostöös klientide ja tarnijatega pakume ohutuid, uuenduslikke ja keskkonnahoidlikke tooteid, mis enam kui 160 riigis täidavad sadade miljonite inimeste igapäevaseid vajadusi. Meil on maailmas kokku üle 25 000 töötaja ning me väärtustame vastutustundlikku tööstusjuhtimist ja kestliku äritegevuse põhimõtet. Meie lubadus PROTECTS WHAT’S GOOD™ (KAITSTES SEDA, MIS ON HEA) peegeldab meie eesmärki muuta toit kõikjal ohutuks ja kättesaadavaks. Täpsema teabe Tetra Paki kohta leiate veebilehelt www.tetrapak.com.

Sidel on mõjukas ettevõte plastist, metallist, klaasist jm materjalist joogi-, toiduaine-, olme- ja kehahooldustoodete pakenditootmisseadmete ja teenuselahenduste vallas. Oleme enam kui 190 riigis paigaldanud üle 40 000 seadme ja meie edukust näitab peaaegu 170-aastane kogemuste pagas. Keskendume tulevikku suunatud uuenduslikele tehastele, kus kasutatakse nüüdisaegseid süsteeme ja liinitehnoloogiat. Kogu maailmas on meil kokku üle 5500 töötaja, kes on pühendunud selliste kliendi vajadustele vastavate lahenduste pakkumisele, mis suurendavad tootmisliinide jõudlust ning tootmise ja äritegevuse tulemuslikkust.

Sellisel tasemel tulemuslikkuse pakkumine nõuab meilt pidevalt paindlikkust. Hoides end kogu aeg kursis oma klientide ajas muutuvate väljakutsetega, aitame neil jõudluse ja säästlikkuse tagamisel saavutada nende ainuomaseid eesmärke. Mõttevahetused kliendiga aitavad meil mõista nende vajadusi konkreetse turu, toodangu ja väärtusahela korral. Omalt poolt kasutame ära oma põhjalikke tehnilisi teadmisi ja nutikat andmeanalüüsi, et realiseerida klientide pikaajaline tootmispotentsiaal täies mahus. Me nimetame seda mõistmisel põhinevaks tulemuslikkuseks. Tutvuge lähemalt infoga veebilehel www.sidel.com ja võtke meiega ühendust.

DeLavali visioon on teha võimalikuks toiduainete kestlik tootmine. Uuenduslikkusel põhineva ettevõttena aitame piimakarjakasvatajatel vähemate vahenditega saavutada paremaid tulemusi. Töötame päevast päeva selle nimel, et saaksime oma klientidele pakkuda maailmas esmaklassilisi lüpsiseadmeid ja -lahendusi. Praegu töötab DeLavalis ligikaudu 4500 pühendunud spetsialisti enam kui 100 turustuspiirkonnas üle maailma. DeLaval kuulub Tetra Lavali kontserni. Täpsema teabe leiate veebilehelt www.delaval.com või www.delavalcorporate.com.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960