Autor: Põllumajandus.ee • 26. juuni 2020

Tule õppima Eesti Maaülikooli

Eesti Maaülikool kuulub maailma 50 parima ülikooli hulka põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas. Maaülikool on parim koht, kus saada selleks, kelleks tahad!
Eesti Maaülikool ootab õppima.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Põllumajanduserialade kõrval on Maaülikoolis hulk uusi ja perspektiivikaid õppekavu – ollakse Eesti loodusõpingute tippkeskus, kus praktilise ja mitmekülgse hariduse saab muu hulgas ettevõtluse, metsanduse, kalanduse, keskkonnahoiu, loomameditsiini ja inseneeria valdkondades.

Igal õppekaval on suur osa praktikal, mis leiab aset nii tipptasemel laborites kui välipraktikabaasides. Koolil on arvukalt kontakte ettevõtjatega, kes heal meelel tudengeid praktikale ootavad. Seepärast on kooli lõpetajad tööturul hinnatud tegijad.

Maaülikoolis tehakse maailmatasemel teadust - siin on iga aastaga järjest enam välisõppejõude ning -tudengeid. Maaülikool kuulub mitmes valdkonnas maailma 1% tsiteerituimate ülikoolide hulka - see tõendab, et siinse teadustöö tulemuslikkust hindavad kõikide teiste teadusasutuste töötajad kõrgelt.

Miks valida Maaülikool:

- Roheline mõtteviis;

- Praktilised erialad;

- Kindel tulevik;

- Teaduspõhised lahendused;

- Sõbralik õpikeskkond;

- Kaasaegne ülikoolilinnak.

Eesti Maaülikoolil on ainsana Eesti ülikoolidest tervilik ja roheline ülikoolilinnak, kus silmside kaugusel on õppehooned, raamatukogu, renoveeritud ühiselamud, kaasaegne spordihoone ning spordi- ja matkarajad. Siinsamas on ka kauplused ning kesklinngi asub lühikese jalutuskäigu kaugusel.

Maaülikooli avatud, toetav ja sõbralik õpikeskkond on tunnustust leidnud nii Eestis kui välishindajate silmis; ülikool on edukalt läbinud institutsionaalse akrediteerimise ning õppekavagruppide kvaliteedihindamise - seega on Eesti Maaülikool parim koht, kus saada selleks, kelleks tahad!

Olulised kuupäevad:

6. juulini (k.a) avalduste vastuvõtt SAIS-is;

6. juulini (k.a) tööpäeviti kell 9.00–15.00 avalduste vastuvõtt peahoone (Kreutzwaldi 1a) vastuvõtulauas, ruumis 104;

14. juulil avaldatakse esmased vastuvõetute nimekirjad – oma õppima tulek tuleb kinnitada 2 päeva jooksul alates enda vastu võetuks määramisest SAISis (vastuvõetuks määramise päev + kaks päeva);

19. augustini (k.a) toimub vabade õppekohtade täitmine vastuvõtu pingerea alusel.

Tutvu lähemalt bakalaureuseõppe, rakenduskõrgharidusõppe ja intergreeritud õppe õppekavadega. Tutvu magistriõppe õppekavadega. Kui sa tahad rohkem teada saada sellest, miks tasub maaülikooli õppima tulla, vaata ka maaülikooli tutvustavaid videoid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960