Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. oktoober 2020

Fotod: Wihuri Agri esitles John Deere PEATAMATU traktoreid

8. oktoobril esmaesitles Wihuri Agri uut John Deere PEATAMATU traktoriseeriat. Esitlust sai jälgida nii kohapeal, Wihuri Agri Tartu esinduses, kui veebivahendusel.
Uue R8 esitlus Tartus Wihuri Agri esinduses.
Foto: Egert Kamenik

John Deere 8R seeria traktor on laetud rohke lisavarustusega ning loomulikult viimase aja moodsate GPS lahendustega. 8R on parim kombinatsioon tõmbejõust, universaalsusest ja madalatest ülalpidamiskuludest. See masin on tõeline põllutöömasin!

John Deere PEATAMATU traktoriseeria esmaesitlus. Fotod: Egert Kamenik

Uuri lisa uue John Deere traktoriseeria kohta SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960