Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. november 2020

Linas Agro Eesti üksust asub juhtima Mihkel Hang

Hiljuti Eestis asutatud Leedu kapitaliga ettevõtet Linas Agro asub juhtima pikka aega põllumajanduses töötanud ja erialase haridusega spetsialist Mihkel Hang. Linas Agro ja Dotnuva Baltic pakuvad Eestis põllumajandustoodete ja -teenuste täispaketti.
Linas Agro Eesti üksust asub juhtima Mihkel Hang.
Foto: Linas Agro

Enne Linas Agroga liitumist töötas Hang üheksa aastat põllumajandussektoris. Viimased seitse aastat töötas ta ettevõttes Scandagra Eesti, vastutades müügi ja tootehalduse, taimekaitse, väetiste, seemnete, söötade ja tooraine eest. Mihkel Hang on lõpetanud endise Eesti Põllumajandusülikooli (praegune Eesti Maaülikool), kus õppis põllumajandussaaduste tootmist ja turundust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960