Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. november 2020

Põllumajandustootjate TOP: Kes on tänavused parimad põllumajandustootjad?

Tänavuse Äripäeva Põllumajandustootjate edetabeli tipust leiab piima- ja teraviljakasvatusega tegeleva OÜ Laekvere PM, aiandusettevõtte Laheotsa OÜ ja teraviljakasvatusega tegeleva OÜ Männiku Teravili. Kokku osales TOPis 98 ettevõtet.
Põllumajandustootjate TOPi võitjate autasustamine eile Tartus toimunud konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2021".
Foto: Oleg Hartsenko

8,7 protsenti, 388,5 miljoni euroni, kasvas mullu Äripäeva Põllumajandustootjate TOPis osalenud 98 ettevõtte koondkäive võrreldes aasta varasemaga. Suurima, 30 miljoni eurose käibe tegi AS Rakvere Farmid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960