Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. jaanuar 2021

Sektori ministrikandidaadid paigas

26. jaanuari hommikul päikesetõusul kell 8.44 nimetab president Kersti Kaljulaid Kadriorus ametisse Kaja Kallase valitsuse. Eile andsid valitsusparteid teada oma ministrikandidaadid. Põllu- ja metsasektorile on olulisemad ministrid loomulikult maaeluminister ja keskkonnaminister.
Maaeluministriks saab taaskord Urmas Kruuse.
Foto: erakogu

“Püüdsin ministreid valides saavutada tasakaalu erinevate kriteeriumite alusel. Sooline tasakaal on mulle oluline, sest meie ridades on palju väga tublisid naisi. Ka kogemuslik tasakaal on oluline ehk et valitsuses oleks nii varasema kogemusega kui värskeid liikmeid,” rõhutas Kallas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960