Autor: Põllumajandus.ee • 1. märts 2021

Äripäev suundub pealinnast väljapoole

Äripäev alustab oma tegevusajaloo laiaulatuslikuma investeeringuga ning hakkab üle Eesti rajama kohalikke uudisveebe.
Äripäev hakkab tegema kogukondlikku ajakirjandust.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Uue projektiga seoses luuakse lähiaastatel ajakirjandusse arvukalt uusi töökohti, millest suurem osa hakkab asuma väljaspool Tallinna ja Harjumaad. Iga uudisveebi juurde loome kohapealse toimetuse, mida juhib peatoimetaja, kellel on suur tegevusvabadus ja vastutus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960