Autor: Põllumajandus.ee • 5. märts 2021

Lääne-Virumaal ei ole rohkem lindude grippi tuvastatud

Majapidamistes ei ole enam ohtlikku haigust tuvastatud.
Foto: Julia-Maria Linna
Põllumajandus- ja toiduamet on kontrollinud võimalikku linnugripi levikut kodulindudel Haljala, Viru-Nigula ja Rakvere vallas asuvas piirangutsoonis, mis jääb taudipunktist 10 kilomeetri raadiusesse. Lindudelt on võetud proove ning lindude grippi tuvastatud ei ole.

Põllumajandus- ja toiduameti peadirektori asetäitja Hele-Mai Sammeli sõnul on piirangutsoonis viimastel nädalatel toimunud aktiivne järelevalvetegevus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960