Autor: Põllumajandus.ee • 12. märts 2021

Näpunäiteid põllumeestele: mida jälgida tehnika kindlustamisel

Kevade peatse saabumisega hakkavad aktiivsemalt põldudel ringi liikuma ka traktorid ja muu põllutöötehnika, mis on tihti kallimad kui paljud luksusautod. Mida tuleks silmas pidada sellise tehnika kindlustamisel, mille pealtnäha lihtsa kahju puhul võivad summad ulatuda kümnetesse tuhandetesse, valgustab Salva Kindlustus.
Peagi algab põlluhooaeg.
Foto: Pixabay

Eesti suurima põllutöötehnika kindlustaja Salva Kindlustuse varakindlustuse osakonna juhataja Alver Kivirüüt selgitab, et kuigi tavapärasemad põllutöötehnika kindlustusjuhtumid on seotud erinevatele takistustele (kivid, postid, piirded jms) otsasõitmistega, siis hinnalise tehnika tõttu on ka sellistel juhtumitel päris kallid tagajärjed. „Näiteks kombaini ette sattuva kivi puhul on olnud tavaline, et remonditasu on 15 000 euro juures,“ märkis Kivirüüt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960