Autor: Põllumajandus.ee • 25. märts 2021

Luminor: Baltikumi populaarseim traktor oli mullu John Deere

Luminor Liisingu andmete kohaselt olid eelmisel aastal põllumajandusmasinate hankimisel ülekaalus John Deere'i traktorid.

Luminori Liisingu andmeil moodustasid autoostud Baltimaades eelmisel aastal enam kui poole uutest liisingulepingutest. Viiendik uutest liisingulepingutest oli traktorite ja kombainide ostmiseks. Võrreldes 2019. aastaga vähenes uute autode ost 4% võrra ning traktorite ja kombainide osa kasvas 7%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960