Autor: Põllumajandus.ee • 3. mai 2021

Maaeluminister kutsus Balti riikide põllumajandusministrid videokohtumisele

Urmas Kruuse tõi möödunud nädalal Balti maaeluministrite kohtumisel välja vajaduse käsitleda Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) reformipaketti ühtsena. Kolme riigi ministrid kinnitasid, et seisavad oma riiklike positsioonide eest ja tõdesid vajadust jõuda ÜPP tuleviku teemal kiiresti kokkuleppele.
Urmas Kruuse.
Foto: Liis Treimann

"Ennekõike on vaja tagada kindlus sektorile, kelle ees seisvad suured katsumused nii kriisijärgsete kui ka keskkonnahoiuga seotud eesmärkidega kohanemiseks," ütles maaeluminister Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960