Autor: Põllumajandus.ee • 18. mai 2021

Parima talu konkurss toimub ka sel aastal

Pea kolmekümneaastase traditsiooniga parima talu valimise konkurss toimub ka sel aastal. Talunikke oodatakse oma kandidatuuri üles seadma kuni 20. juunini.
Konkursile võib esitada ka oma naabri või mõne muu talu, mis on avalduse täitjale silma paistnud.
Foto: Pixabay

“Peretalud on Eesti põllumajanduse selgrooks ning väga olulisel kohal kogu maaelu edendamisel,“ ütles Taluliidu tegevjuht Kerli Ats ja lisas, et parima talu konkurss on hea võimalus seda teadvustada ja hinnata.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960