Autor: Põllumajandus.ee • 28. mai 2021

PTA: taimekaitsetöödel peab järgima nõudeid

Taimekaitse kõrghooaeg on alanud. Taimekaitsevahendite kasutamine peab olema hoolikalt läbi mõeldud ning kasutada on lubatud üksnes Eestis registreeritud ja konkreetseteks tõrjetöödeks mõeldud taimekaitsevahendeid.
Kasutada on lubatud üksnes Eestis registreeritud ja konkreetseteks tõrjetöödeks mõeldud taimekaitsevahendeid vastavalt kasutusjuhendile.
Foto: Pixabay

Pritsimistöid ei tohi teha, kui õhutemperatuur on kõrgem kui 25 °C ja tuule kiirus suurem kui 4 m/s. Putukate kaitsmise eesmärgil ei tohi mingil juhul päevasel ajal pritsida õitsvaid taimi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960