Autor: Põllumajandus.ee • 1. juuni 2021

Põllujalutus Pildis - hiliskevadised põllutööd

KEVILI Põllujalutus Pildis viiendas osas jagab BASFi agronoom Kristjan Kasearu soovitusi rapsi valgemädaniku tõrjeks ja annab nõu suviviljade umbrohutõrjeks. Samuti räägib Kasearu lahti, milliseid insektitsiide võib praegu kasutada.
Hiilamardikas rapsiõiel toitumas.
Foto: Tiiu Annuk, põllumeeste ühistu KEVILI agronoom

Vaata Põllujalutus Pildis viiendat osa SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960