Autor: Põllumajandus.ee • 2. juuni 2021

Põllumajandustehnika liising on kasvanud - millised on kõige populaarsemad margid?

SEB Liising sõlmis esimese nelja kuuga ligi 14 miljoni euro eest põllumajandustehnika liisingulepinguid, mida on 11 protsenti rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil.
Põllumajandusettevõtted on tänavu lootusrikkad, mida näitavad ka esimese nelja kuu liisingunumbrid.
Foto: Pixabay

SEB Liisingu juht Rein Karofeld rääkis, et võrreldes eelnenud aastatega on veidi kasvanud käibelangust prognoosivate põllumajandusettevõtete osakaal, aga tervikuna on sektori väljavaated head. Põllumajandusettevõtted on tänavu lootusrikkad, mida näitavad ka esimese nelja kuu liisingunumbrid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960