Autor: Põllumajandus.ee • 2. juuni 2021

Rapsipõllud ja õitsvate taimede pritsimine on teravdatud tähelepanu all

Taimekasvatuse hooaeg on alanud. Põllumajandus- ja Toiduamet on alustanud taimekaitsevahendite kasutamise kontrollidega.
Eksimused rapsipõldude taimekaitsetöödel, samuti teiste õitsvate taimede pritsimisel, põhjustavad suurt ohtu kõikidele tolmeldajatele.
Foto: Pixabay

Taimede õitsemise ja taimekaitsetööde kõrghooajal kontrollib Põllumajandus- ja Toiduamet teravdatud tähelepanuga taimekaitsevahendite kasutamist rapsikasvatuses. Eksimused rapsipõldude taimekaitsetöödel, samuti teiste õitsvate taimede pritsimisel, põhjustavad suurt ohtu kõikidele tolmeldajatele. Õitsva taimiku kasvuaegne kontroll hõlmab ka proovivõtmisi kasvavatest taimedest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960