Autor: Põllumajandus.ee • 28. juuni 2021

ÜPP kokkulepe peab arvestama Eesti eripäradega

Eesti põllumehed ootavad täna Luksemburgis toimuvalt ELi põllumajandusministrite kohtumiselt kokkulepet 2023-2027 aasta ELi ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) osas, mis arvestab nii Eesti põllumajanduse struktuuri kui siinsete looduslike eripäradega.
ÜPP esialgne kokkulepe näitab, et tulevikus tuleb hakkama saada suuremate kulude ja väiksemate toetustega.
Foto: Liis Treimann

Tänaselt ELi põllumajandusministrite kohtumiselt oodatakse heakskiitu kompromissile, mis saavutati möödunud reedel Euroopa Parlamendi, ELi nõukogu ja Euroopa Komisjoni esindajate vahel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960