Autor: Põllumajandus.ee • 5. juuli 2021

Saagikindlustus: PRIA taotlus nüüd aastaringne

Ilma vastu kahjuks ei saa ning paraku on seda ka keeruline ette ennustada, mistõttu tuleb end erinevateks olukordadeks teadlikult ette valmistada. Sageli jääb aga riigi poolt pakutud kindlustustoetus kasutamata, sest ei leita sobivaid kindlustusandjaid.
Statistikaameti andmetel oli Eestis 2020. aastal ainuüksi teraviljakasvupinda 370 120 hektarit, mis on ka aasta-aastalt kasvutrendis olnud.
Foto: Pixabay

IIZI on loonud kiire võimaluse PRIA nõuetele vastava pakkumise koostamiseks, mida on nüüdsest võimalik esitada aastaringselt. Nõu annab IIZI kindlustusmaakler Karin Sarap-Laitala.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960