Autor: Põllumajandus.ee • 13. juuli 2021

Uus varustuspakett CLAASi mudelitele

CLAAS on koondanud 2021. aasta märtsis turule toodud uute mudelite ARION 460 ja ARION 470 olulised tipptasemel varustuslahendused mugavuspaketti Premium, et pakkuda kliendile silmapaistva kasutus- ja sõidumugavuse kõrval tugevat hinnaeelist.
Nüüd võimaldab CLAAS mudelite ARION 460 ja ARION 470 CISi ning CIS+ versiooni ostjal koondada paljud varustuslahendused ühte Premiumi mugavuspaketti.
Foto: CLAAS

ARION 400 on üks populaarsemaid CLAASi traktorisarju. See universaalmasin hõlmab muljet avaldavalt üldpaketti, millega ARION 440 (Stage IV) valiti 2020. aastal põhjalikus traktorite võrdluses oma kategooria parimaks. Nüüd võimaldab CLAAS mudelite ARION 460 ja ARION 470 CISi ning CIS+ versiooni ostjal koondada paljud varustuslahendused ühte Premiumi mugavuspaketti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960