Autorid: Põllumajandus.ee , Lääne-Virumaa Uudised • 22. juuli 2021

Põldudel põlevad kombainid

Viimase nädala jooksul on pidanud päästjad appi tõttama põllumeestele, kellel on viljakoristuse ajal süttinud põllutöömasin.
Päästeamet paneb põllumeestele südamele, et tuleohtlikul ajal võiks põllule kaasa võtta veebaasil tulekustuteid või läheduses hoida veepaakautot.
Foto: Pixabay

19. juulil sai tuld ka põld. Kella 15.15 ajal süttis Väike-Maarja vallas Liigvalla külas viljakoristuse ajal odrapõld. Kuigi kohalikud põllumehed olid kopplaaduriga vett toonud ja ämbritega kustutada püüdnud, nad kahjuks tule levikule piiri panna ei suutnud. Päästjatel tuli kustutada umbes 200 ruutmeetrit põllumaad ning neil õnnestus ära hoida tule levik lähedal asuvale elumajale. Kustutustööd lõpetati kell 16.11.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960