Autor: Põllumajandus.ee • 28. juuli 2021

Rapsi külvipindala on vähenenud, saagikus langenud

Järsult vähenenud avamisvarud ja vastuolulised tootmisväljavaated peamistes kasvatuspiirkondades hoiavad rapsihindade volatiilsuse lähikuudel tõenäoliselt ebatavaliselt kõrgel, vahendab RAPOOL-RING.
Kanada ja Euroopa Liidu kehvad olud tõstavad 2021/22 aastal rapsiõli hindu.
Foto: Pixabay

Maailma rapsitoodang jääb 2021/22. aastal oodatust madalamaks, Kanada märkimisväärset langust tasakaalustab vaid osaliselt oodatust suurem saak 27 ELi riigis ja Ukrainas ning Austraalia soodsad ilmastikutingimused.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960