Autor: Põllumajandus.ee • 3. august 2021

Troopikasuves tulevad paremini toime taliviljad

Nagu mujal Eestis, tulevad ka Saaremaal taliviljad sel suvel ilmastikuga paremini toime kui suviviljad.
Troopilise ilmastikuga tulevad taliviljad paremini toime suviviljadest.
Foto: Pixabay

Leisi kandi viljakasvataja Martin Salu ütles, et talioder andis ümmarguselt seitse tonni saaki hektari kohta, millega saab igati rahul olla. Talinisu külvist on koristatud kolmandik ja senine saagikus jääb viie-kuue tonni vahele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960