Autor: Põllumajandus.ee • 2. september 2021

Sügisvärvides Kuusiku põllumajanduspark kutsub külla

Põllumajandusuuringute Keskuse Kuusiku põllumajanduspark pakub lasteaedadele ja üldhariduskoolidele võimalust osa saada põllumajanduskultuure tutvustavast programmist.
Vaade põllumajanduspargile.
Foto: Rita Nuiamäe

Viiehektarilisel maa-alal paiknevad infoviitadega varustatud põllukultuuride kollektsiooniaed, köögivilja- ja dekoratiivkultuuride aed, viljapuu- ja marjaaed ning näidiskatsed. Põllumajandusparki hooldab Põllumajandusuuringute Keskuse Kuusiku katsekeskus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960