Autor: Põllumajandus.ee • 20. oktoober 2021

Videoprojekt: kevadised sibullilled istuta juba sügisel

Roheline Ülikool jätkas üldhariva videosarjaga, milles jagatakse kasulikke näpunäiteid erinevate teemade kohta. Videosarja kolmandas osas selgitab iluaianduse ja puuviljanduse dotsent Leila Mainla, kuidas sibullilli peenrasse või muru sisse istutada.
Lillesibulad võib istutada kihiti samale pinnale - nii saab ühel kohal olema rohkem liike.
Foto: Pixabay

Igale sibullille liigile ei pea peenras oma ruumi otsima, vaid lillesibulad võib istutada kihiti samale pinnale, jälgides iga liigi nõutavat istutussügavust. See tähendab, et sügavamale istutatavad sibulad lähevad sügavamale ja pinnalähedasemat istutust nõudvad sibulad sügavamal olevate sibulate peale. Nii ei pea peenraruumi nappuse tõttu poes valima, mida võtta ja mida jätta, vaid võimalik on samale pinnale rohkem liike istutada.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960