Autor: Põllumajandus.ee • 8. november 2021

Põllu- ja metsamaa investeerimisplatvorm käivitas ühisrahastuskampaania

Kogenud ettevõtjate ja investorite loodud maainvesteeringute platvorm LandEx võimaldab väikeinvestoritel investeerida põllu- ja metsamaasse. Maa on kõrge tootlikkusega ja roheline investeering, kuid mahtude tõttu on säärased investeerimisvõimalused jäänud väikeinvestoritele kättesaamatuks. Turul unikaalset teenust pakkuv LandEx, mis võimaldab põllu- ja metsamaasse investeerida alates kümnest eurost, käivitas laienemise eesmärgil Fundwise'i platvormil ühisrahastuskampaania. Juba esimeste päevadega saavutati pea pool miinimumeesmärgist.
Randy Padar.

LandEx tutvustas oma maainvesteeringute platvormi esmakordselt septembris ning esimesed kuud on kinnitanud väikeinvestorite huvi. „Metsa- ja põllumaa on ülitulus investeering, eriti arvestades üldist rohelisemale eluviisile ja jätkusuutlikumale majandusele suunatud mentaliteeti. Näiteks Eesti puhul kinnitab maa-ameti statistika, et siinse põllumaa väärtus on viimase 20 aastaga kasvanud 38 korda,“ ütles LandExi asutaja ja tegevjuht Randy Padar.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960