Autor: Põllumajandus.ee • 9. detsember 2021

Väderstad on koostööparter DLG kuldmedali võitnud Nexati süsteemis

Väderstad, maailma juhtivaid mullaharimismasinate ning tava- ja täppiskülvikute tootjaid maailmas, teatab uhkusega uuest koostööst Saksamaa taimekasvatussüsteemi loojaga Nexat. Äsja DLG kuldse innovatsiooniauhinna pälvinud Nexat põhineb kuni 24-meetrise töölaiusega elektriajamiga kandesõidukil, mis suudab läbi viia kõiki põllumehe jaoks olulisi tööprotsessi etappe – seejuures valmidusega täielikuks autonoomiaks.
Väderstad teatab uhkusega uuest koostööst Saksamaa taimekasvatussüsteemi loojaga Nexat.
Foto: Nexat

Nexat on nn "kõik ühes süsteemiga traktor", mis hoolitseb iga tööetapi eest: mullaharimisest külvini, taimekaitsest saagikoristuseni. Masin on varustatud kiirvahetatava moodulsüsteemiga, kus igaks tööetapiks vajalikku tehnoloogiat on lihtne paigaldada ja lahti võtta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960