Autor: Sigrid Sõrmus • 14. detsember 2021

Agritechnica 2022 jääb ära

Kaks aastat on ette valmistatud Agritechnica 2022 messi, kuid nüüd teatavad korraldajad kurbusega, et suurim põllumajandustehnika mess jääb 2022. aastal siiski ära.
Agritechnica 2019.

"Viimastel nädalatel süvenenud pandeemiaolukorra ja sellega seotud kehtivate ametlike eeskirjade tõttu on kahjuks tekkinud olukord, mis ei võimalda meil Agritechnica 2022 messi probleemideta läbi viia. Seetõttu oleme koos VDMA Landtechniki ja näituse eksponentide nõuandekoguga otsustanud, et Agritechnica 2022 ei saa praegustel tingimustel Hannoveris toimuda. Selles olukorras on esmatähtis külastajate, eksponentide, partnerite, liikmete ja töötajate tervis ning ohutus," vahendasid korraldajad messi kodulehel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960