Autor: Põllumajandus.ee • 28. detsember 2021

LEMKENi uus ette riputatav vaopress hoiab täpset rada

Üha enam põllumehi kasutab ette riputatavat vaopressi, et maapinda taas tihendada ja koos tõstetud külvikuga töötamisel traktorit ballastida. Niisuguse seadme üks populaarne mudel on VarioPack.
Uus ette riputatav LEMKENi vaopress VarioPack, mis hoiab täpset rada.
Foto: LEMKEN

LEMKEN toob selle ette riputatava vaopressi nüüd turule ajakohastatud versioonina, millel on uued roolimisomadused. Sellel vaopressil on hüdrauliliselt reguleeritav roolimistundlikkus, mis sobib künklikul maastikul või GPS-juhitava traktoriga töötamiseks. Taoline lahendus tagab korrektse ja töökindla vaojoonduse. Vaopressi võimekus hoida täpset rada vähendab juhi töökoormust, kuna rasketes oludes ei teki vasturoolimise vajadust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960