Autor: Põllumajandus.ee • 28. jaanuar 2022

Uus raamat selgitab muldade struktuuri ja kujunemist

Milline muld sobib maaharimiseks? Milline on aga õrn ja vajab hoopis kaitset? Ilmunud on Mulla ABC V osa, mis keskendub mulla struktuursusele.
Foto: Unsplash

Muld on pidevas muutumises, võiks öelda isegi, et elus, sest mulla struktuursuse tekkes on elustikul (taimed, mikroorganismid, vihmaussid jt) väga suur roll. Taimejuured nihutavad mulda tungides mullaosakesed paigast ja suruvad need kokku, samuti põimivad juured väiksemaid osi suuremateks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960