Autor: Põllumajandus.ee • 18. veebruar 2022

Pärandniitude silmapaistvateks majandajateks nimetati Ulvi ja Tiit Uusoja, Ülle Tamm ja Viljar Ilves

Eile õhtul andis Keskkonnaamet üle tunnustused silmapaistvatele pärandniitude majandajatele, et tänada neid, kes on andnud suure panuse elurikaste pärandkoosluste säilitamisesse ja taastamisse. Tunnustuse pälvisid Ulvi ja Tiit Uusoja Hiiumaalt, Ülle Tamm Manilaiult ja Viljar Ilves Alam-Pedja niitude hooldamise eest.
Tunnustuse pälvinud pärandniitude majandajad.
Foto: Keskkonnaamet

Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra ütles, et kõik laureaadid on lisaks eeskujule pärandniitude hooldamisel panustanud ka kogukonna tegemistesse ning valdkonna arengusse. „Kõik nad paistavad silma siira pühendumusega ning loodushoidliku mõtteviisi ja tegutsemisega. Eesti looduse elurikkuse taastamisel ja hoidmisel oleme suure tänu võlgu just sellistele sädeinimestele,“ tõdes Vakra.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960