Autor: Põllumajandus.ee • 22. veebruar 2022

Rekordiline käive ja ärikasum masinaüksuses

Danish Agro kontsernil õnnestus saavutada masinaüksuses nii rekordiline käive kui ka ärikasum.
2021. aastal müüs Danish Agro kontsern 2178 traktorit, 961 kombaini ning 257 metsa- ja ehitusmasinat.
Foto: Claus Haagensen

„Viimase aasta jooksul oleme kogenud oma masinatega seotud tegevuses märkimisväärseid edusamme, mis on andnud ülihäid tulemusi. Käive on kasvanud 759 miljoni euroni, mis on 18% suurem kui 2020. aastal. Seda arengut on järginud meie 28 miljoni eurone ärikasum (EBITDA), mis on 10 miljonit eurot suurem kui 2020. aastal,“ räägib Danish Agro tegevjuht Henning Haahr.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960