Autor: Kaarel Kallion, agronoom-nõustaja, Scandagra Eesti AS • 24. märts 2022

Milliseid tulemusi näitasid 2021. aasta erinevad põldkatsed ja kasvatustehnoloogiad?

Vanarahvatarkus ütleb: "Julge pealehakkamine on pool võitu" ning uue taimekasvatushooaja eel on mõistlik heita pilk 2021. aastasse, et vaadata, milliseid tulemusi näitasid eelneva aasta erinevad põldkatsed ja kasvatustehnoloogiad.
Põllupäeval sai tutvuda nii talikultuuride, suviviljade kui ka mahekatsetega.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Läinud hooajal sai suuremamahulisi katseid näha Scandagra Eesti korraldatud põllupäeval Jõgeval ETKIs, kus võrreldi erinevaid sorte, taimekasvatus- ja väetustehnoloogiaid ning põllumehed said oma silmaga uudistada erinevat põllumajandustehnikat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960